5.07.2013 г., 10:13 ч.

За какво съм тук? 

  Поезия
393 1 0

На Роси

 

Когато ме обгърнеше тъмата

задавах си въпроса: - За какво съм тук?

И молех се за отговор на Светлината,

не исках аз да бъда някой друг.

 

И вечно газех през проблеми,

обиди, страх и клевета,

сърцето ми се пръскаше от нечовешка болка,

душата ми копнееше за свобода.

 

След хиляди молби към небесата,

да стане чудо, за да мога да мога да летя,

в живота ми се появи добър приятел,

подсказа ми, че трябва да се променя.

 

Тогава Господ ми разкри съдбата,

че тук съм, за да нося светлина,

а на хората около мене да дарявам,

надежда, здраве, мъдрост, доброта.

 

 

 

 

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??