На Роси
Когато ме обгърнеше тъмата
задавах си въпроса: - За какво съм тук?
И молех се за отговор на Светлината,
не исках аз да бъда някой друг.
И вечно газех през проблеми,
обиди, страх и клевета,
сърцето ми се пръскаше от нечовешка болка,
душата ми копнееше за свобода.
След хиляди молби към небесата,
да стане чудо, за да мога да мога да летя,
в живота ми се появи добър приятел,
подсказа ми, че трябва да се променя.
Тогава Господ ми разкри съдбата,
че тук съм, за да нося светлина,
а на хората около мене да дарявам,
надежда, здраве, мъдрост, доброта.
© Неземна All rights reserved.