26.07.2016 г., 16:42 ч.

За любовта 

  Поезия
310 0 1

За любовта

За първата любов и чувствата след нея
аз искам своя песен да изпея.
и трепетите ми дошли дълбоки с нея,
аз като знаме цветно да да развея!

 

За първите ми трепети дошли в живота
за щастието гдето ме събуди,
за непревземаемата първа квота
за първите мечти , за дните луди!

 

И най-красивите си чувства да разкрия
и първата романтика във мене,
промяната дошла с великата стихия
за подвизите ми най-вдъхновени!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Написано с вдъхновение и много искрени чувства.
    Чудесен стих!Поздрав за всичко и хубав ден!
Предложения
: ??:??