9.12.2013 г., 11:06 ч.

За Любовта ми 

  Поезия » Любовна
463 0 0

 

Поглед огнен - ти дъхът ми спираш!

Обичам те - нима не го разбираш?!

Щом те видя аз изтръпвам и се губя,

стана бързо, не очаквах да се влюбя.

 

Ти за мен си ангел бял и чист.

Ще те обичам даже и със риск

да ме оставиш сам сред самотата,

недей, не затръшвай ми вратата!

 

Очите ти сиви са, красиви са, дълбоки!

Не! Спри! Не забивай в мен стрели жестоки!

Пожали ме и бъди със мен, до мен бъди!

Във утрешния ден ти само мен люби!

© Христо Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??