9.07.2008 г., 18:02 ч.

За любовта ми... 

  Поезия » Любовна
683 0 3
                                              На Румян

За любовта ми трябва да се бориш,
да разрушаваш и да си безсилен,
да усмиряваш пламъци от гордост,
да търсиш във съня си мойто име.

За любовта ми трябва да се раждаш
и да умираш в спомени горещи,
да утоляваш свойта дръзка жажда
с горчиво вино от горчиви срещи.

За любовта ми трябва да прощаваш,
дори ако от болка прошка няма.
Когато вече дъх не ти остава -
ще ме откриеш... В твойте мъжки длани.

© Странна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??