9.03.2007 г., 23:05 ч.

За М.Ж. 

  Поезия
499 0 2

Приятелко, съвет ми искаш
за "трудната" любов...
По-лесно камък ще изстискам
отколкото да чуя този зов.

Приятелко, стоя и гледам сълзите ти...
изстрий ги, че живота ни е кратък.
С усмивка ти тръгни по пътя си,
вдигни глава и спри да чакаш!

Съдбата си в ръце вземи,
от бурята изстискай сила,
любов и нежност захвърли
и с гордост почвай всяка битка.

Бъди студена като океана,
стани могъща като ураган,
с презрение посрещай всяка рана,
от трудности не бягай! Като вятъра

отвей тъгата надалеч,
с отворени очи срещни зората.
Въоражи се с леден меч,
като орел бъди - свободна в небесата!

Приятелко, съвет ми искаш
за трудната любов?
За теб и камък ще изстискам,
и вярна ще съм ти - за цял живот!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??