6.11.2012 г., 16:27 ч.

За малко 

  Поезия » Друга
396 0 4

Земята е обща, но не е наша.

Блажени сме само, но докато спим

в заблудата, че сме на същата спирка,

където ще дочакаме Бог.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??