17.05.2012 г., 11:03 ч.

За малко 

  Поезия » Любовна
484 0 1

  За малко с мене остани, за малко нежност още. 

  После всичко си вземи, а аз ще те сънувам нощем. 

  

  Ще сънувам теб, застанал, тихичко до мен как дишаш.

  След снощна страст останал, тогава нежни стихове ще пиша. 

           ***** 

   Ще сънувам, че заспивам, тръпнеща под твоя плам.

   В сърцето всичко ще убивам, събудя ли се, няма да си там...

     

   Сега ти тихо отиди си... от мен така, спонтанно.

   За всичко минало върни си, да те сънувам непрестанно. 

© Анонимно Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??