17.02.2009 г., 10:06 ч.

За малко съм на този свят 

  Поезия » Философска
1040 0 36

За малко съм на този свят -

въздишка, порив, стон.

Душата ми е цъфнал цвят,

а вярата - озон.

 

Криле си нямам, но летят

мечтите ми - ята...

Южнякът ми е роден брат,

сестрица - пролетта.

 

И знам, след земния си път -

искрица от Любов -

на вас ще пея всеки път

от звездния покров...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??