6.05.2008 г., 12:50 ч.

За мен...? 

  Поезия » Любовна
525 1 5

Не мога да ти кажа ''Лека нощ''...

и в самотата мракът ме обгръща,

заспиваш там, под звездния разкош,

а другата навярно те прегръща.

 

Не мога с теб да срещна утринта,

''денят да е добър'' да пожелая,

на мен остава тайната - греха -

така да те обичам и желая...

 

Не мога да съм твоята жена,

не мога да съм твоята съпруга,

на мен се падна само ористта -

щастлива да съм в своята заблуда.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??