17.11.2023 г., 5:56 ч.

За мене си мисли 

  Поезия » Любовна
413 1 0

      

За мене си мисли

 

Във есента златиста,

във слънчеви лъчи,

душата ми открива

вълшебство и мечти.

 

Във багрите е скрита

такава красота!

Тя броди по земята

със есенни листа.

 

Докоснала душата,

сърцето в плен държи…

Изящна, съвършена

през моите очи!

 

В картината любима

ми липсваш само ти.

Но идеално няма…

За мене си мисли!

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??