17.07.2012 г., 23:18 ч.

За мене Ти си Храм 

  Поезия » Любовна
508 0 2

                                                   Към Теб пристъпвам като в Храм,

Олтар е нашата Любов,

Иконите са Твоят образ съкровен,

Свещите - ласки светещи.

А Вярата неугасима в Теб 

Религия  Свещена е,

Молитвите на моята душа 

Любовен повик са.

Богинята Сияеща във Теб 

извиква Моя Светъл Бог

и претворяваме Живота 

във Единение Съкровено!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??