Към Теб пристъпвам като в Храм,
Олтар е нашата Любов,
Иконите са Твоят образ съкровен,
Свещите - ласки светещи.
А Вярата неугасима в Теб
Религия Свещена е,
Молитвите на моята душа
Любовен повик са.
Богинята Сияеща във Теб
извиква Моя Светъл Бог
и претворяваме Живота
във Единение Съкровено!
© Ангел Филипов All rights reserved.