29.09.2010 г., 13:34 ч.

За миг 

  Поезия » Любовна
823 0 0



Често затварям очи и за миг,
само за миг си представям
твоята същност с ангелски лик,
и  в нея  сърцето  поставям,
в което намерих  пристана тих...
Но никога, за миг не забравям,
че не бих могла да живея, не бих,
ако тебе, любов, аз те нямам
в  душата си  и в нежния стих...

                D. Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??