22.10.2021 г., 9:52 ч.

За миг 

  Поезия » Любовна
216 0 0

         

          За миг

 

Когато слънцето залязва,

за миг докосва със лъчи

луната приказно красива

и за любов ѝ то шепти.

 

Но разделени, всеки тръгва

във тези сини небеса

по своята пътека нощна,

изпълнена със чудеса.

 

И само в сънищата странни

ще бъдат заедно сами,

ще бъдат толкова желани –

ще се обичат до зори.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??