26.02.2008 г., 18:24 ч.

За миг всичко се разпада 

  Поезия
635 0 13

За един миг всичко се разпада

И сякаш щастието вече го няма

Забравяме за хубавите дни

И всичко в душата ни гори

Сърцето мъничко от страх тупти

Дали всичко ще се нареди?

Ах, как искам да е както преди

В красивите, безгрижни дни

да можех времето да върна

И лошото в добро да преобърна

Да има пак усмивки на лицата

Да грее пак любов в сърцата

Как искам пак да съм щастлива

И всичко лошо да подмина

Живеейки за хубавите дни

Ще чакам всичко да се подреди

И ще вярвам, че мечтите ще се сбъднат някой ден

Не след време… просто някой ден…


 

                                                                                Мая

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??