Защо за теб не спирам
аз да мисля?
С какво открадна ми сърцето?
Една игра ни запозна, една шега,
която превърна се...
Не съм за теб и двамата
го знаем,
но силно аз желая дори за ден
да бъда с теб...
Когато си самотен и мрачни мисли
те обгърнат, спомни си
как сърцето ми открадна и за теб
копнее то и как на много километри
обича те една жена...
© Симеонова Симеонова Всички права запазени