19.02.2010 г., 16:02 ч.

За момичето с най-красивата усмивка 

  Поезия » Любовна
2777 0 0

Сякаш щом усмихнеш се, грейва цялото небе.

Ти сияеш като звезда, от която аз отпивам светлина.

Сякаш щом усмивката ти на устните гори,

този свят от чистота блести.

Чудо мое, моя нежна искрена любов,

тази усмивка е целта на моя живот.

Усмихни се, обич моя, усмихни се на света,

че когато се усмихнеш, в него липсва болката.

© Иван Султанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??