Химическото, веч, е демоде.
Химическото, някак си, е ретро.
Химическото – просто е пране.
А днес модерното е – техно.
В по-стари времена краката,
когато приберял се у дома,
на своя мъж, измивала жената –
за да почиват свежи, през нощта.
В по-древни времена краката
със своя специфичен аромат,
указвали, пак на жената,
кой мъж, е всъщност, по-ербап.
В най-древни времена краката,
са служели със свойта миризма,
да упоят момата сред гората,
когато мъж крадял я, за жена.
Така било е. Но, сега –
понеже времената са модерни –
със педикюр са мъжките крака
и вече никак не са скверни.
Но, за да съм точен и прецизен,
въпрос ще ви задам накрая –
е мъж ли, кичльото капризен?
Кажете ми, че аз не зная!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени