Nov 29, 2006, 7:57 PM  

За мъжките крака 

  Poetry
800 0 8

Химическото, веч, е демоде.

Химическото, някак си, е ретро.

Химическото – просто е пране.

А днес модерното е техно.

 

В по-стари времена краката,

когато приберял се у дома,

на своя мъж, измивала жената –

за да почиват свежи, през нощта.

 

В по-древни времена краката

със своя специфичен аромат,

указвали, пак на жената,

кой мъж, е всъщност, по-ербап.

 

В най-древни времена краката,

са служели със свойта миризма,

да упоят момата сред гората,

когато мъж крадял я, за жена.

 

Така било е. Но, сега

понеже времената са модерни

със педикюр са мъжките крака

и вече никак не са скверни.

 

Но, за да съм точен и прецизен,

въпрос ще ви задам накрая –

е мъж ли, кичльото капризен?

Кажете ми, че аз не зная!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??