17.03.2013 г., 18:38 ч.

За най-милото момиче! 

  Поезия » Любовна
1349 0 0

Още от първия ден
ти завладя мислите ми съвсем.
Всяка дума,всяка твоя мисъл,
всичко в тебе има смисъл.

Ти не си като другите,
ти си различна,
ти си толкова мила и добра
и с ангелска душа. 

Досега никой не ме беше впечатлявал така.
Радвам се,че се запознахме
и дори и най-голямата си болка
една пред друга признахме.

Ти си щастието в моя ден,
без теб животът ми е разрушен.
Благодаря ти за всичко и помни,
че винаги ще съм до теб,
защото ти си един много ценен за мен човек!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??