8.02.2007 г., 11:18 ч.

За него 

  Поезия
971 0 3

Ти тръгна си един ден
без дори да кажеш на тез очи,
които те обичат тъй силно, сбогом!
Ах, защо излъга така това сърце, което беше твое!
     Ти така и не разбра
колко много те обича твоето мъниче!
А ти, ти обича ли го? Предаде сърцето,
предаде очите, предаде вярата в любовта!
     Искаше да бъда щастлива, тогава защо си тръгна,
защо избяга от любовта???
     Ти ще останеш в сърцето ми,
а аз ще остана ли в твойто? Не знам, но се надявам
да съм оставила следа в живота ти, защото
ти остави цяла диря в моя!
  29.05.2006.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??