17.05.2008 г., 21:52 ч.

За него... 

  Поезия » Любовна
858 0 1
Защо тъй безмълвен си ти?
Пак ли ще играем игри?
Гръб на любовта ли ще обърнем
и кротко ще си тръгнем?

Не, не съм готова да я загъбя пак,
не искам тя да се превърне в мой враг...
Какво, какво да направя, кажи,
просто искам това между нас да продължи...

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е хубаво мило! не си ми казвала че пишеш!
Предложения
: ??:??