24.07.2006 г., 13:01 ч.

За Него... 

  Поезия
2245 1 5

   За Него…

Обичаш ли дарявай всичко-

сърцето, тялото, душата си дори..

Заменяй щастието със сълзите,

обичаш ли го, му прости!

 

Да вярно е, ранявал те е много пъти,

но него също го боли,

когато гледа я в ръцете чужди-

иска му се да пророни и сълзи…

 

За тебе не е плакал – Вярно е нали?!

И това ще дойде – сигурна бъди!

А до тогава просто вярвай,

надявай се, че ще се промени,

че поне приятелка ще си за него ти!

 

Помагай му да е щастлив със нея,

втълпявай му че луда си по друг

и чакай сам да се досети,

че не си излишна тук!

 

Че нуждае се от твойте длани,

че му липсва погледа ти, твоят смях,

че се е влюбил без да иска..

че е бил такъв глупак!

 

Да не види любовта в очите искрени и чисти,

дa не пита себе си..Обича ли?..Кого?!

Да не разбере, че вместо нея…

Даваше му ти любов!   

© Аззз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Направо е прекрасно!БРАВО!
  • А мен ме докосна!
    Хубав е стиха, но му трябва още малко за да стане по- хубав!
    И това писане ред навън и навътре направо влудява мигрената ми.
    Повече няма да чета писани така стихове!
    от мен 6
  • Приятелството е едно,а любовта съвсем друго нещо...! Смятам да пиша 5
  • Пишеш страхотни неща!!!!!!Поздравления 6666666666
  • Трудно любовта се заменя с приятелство!!!
    Тъжни спомени,но гледай напред и нагоре!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??