5.10.2008 г., 14:12 ч.

За него 

  Поезия
863 0 1

За него

 

Тази дата, този час, тази секунда - още ги помня...

Първата усмивка, първата закачка,

първият разговор... вълшебства безброй!!!

 

Целуна ме веднъж , два пъти - дърпах се, ала ми хареса.

Уж на шега а стана нещо реално.

 

Живяхме като в приказка и ни беше добре,

но реалността ни раздели,

ти в едната посока пое, а аз в другата.

Разделихме се...

 

Животът превърна се в кошмар...

И само хубав спомен остана ти за мен.

С нежните целувки и красивите усмивки,

които подаряваше ми ден след ден!

© Мм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тъжно и красиво!!поздрави от мен !!!
Предложения
: ??:??