16.01.2014 г., 18:03 ч.

За него .. 

  Поезия » Любовна
545 0 0

Няма да сме заедно с теб, 

но за теб отново пиша този ред,

искам да си ти с мен щастлив...

когато пиша този стих.

Липсваш ми, не го отричам,

но не искам пак след теб да тичам.

Не искам аз да плача, да тъжа 

за теб и твойта свобода...

Ти искаше свободен да си знам, 

но без мен не си ли малко сам...? 

Сега далеч си ти от тук, 

а... може би си вече друг...?

С теб животът ми се промени, 

сега съм по-различна от преди... 

© Хрис Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??