14.06.2004 г., 18:31 ч.

За Нея 

  Поезия
1160 0 2
Една жена - трепет,ухание,
нежност и болка,
обич, страдание....
Едни очи - истински пълни,
с истински чувства,
нестихващи сълзи....
Една любов - страстна, отчаяна,
кратка и приказна,
дълго желаена....
Един живот - празен и губещ се,
моят живот,
но ето - намерих те....
Една съдба - наша, жадувана,
с теб да сме заедно,
....Клоко си хубава!!!!

 

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??