4.09.2008 г., 6:21 ч.

За нищо 

  Поезия » Любовна
571 0 0
  • За нищо на света не съм родена,
  • за нищо на света никому не погледна,
  • за нищо на света няма да те дам,
  • и колкото нищо да кажа, аз те ОБИЧАМ!

© Имрен Алиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??