11.08.2006 г., 13:41 ч.

за нищо не съжалявам 

  Поезия
606 0 5
Кълбо дим
гъсто се извисява,
нежна отрова
по гърлото ми заиграва
Как искам да заплача!
с него съм,
а за тебе самотата припява
влажни,топли пръсти
по тялото ми заиграват
продажни мисли,мръсни
към тебе ме завръщат
Приглушена светлина,
а всичко се връща...
Като него
спомена за теб ме прегръща
топъл дъх,безброй целувки
това не са твоите устни...
Душата боли ме
с плаха усмивка дарявам
вълни от преструвки
Страстта му гори ме
за нищо не съжалявам-
той е пристан на мойта утеха
теб вече те няма
Какво,че не си ти?
Вече имам нечия опека!
изцяло негова,
а вътрешно-ничия
и твоя няма да бъда,нека!
Нека в очите му се давя
Нека в страстта му погина обречено!
"искам да те забравя"-
мисълта пропълзява отвлечено
и зная,
че избавление няма
просто животът ми с него продължава...

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??