3.06.2006 г., 22:54 ч.

За някога, За теб, За любовта 

  Поезия
1032 1 3

Обичах някога едно момче,
обичах го от все сърце.
И мислех - споделената любов,
ще ни свързва чак до гроб.
Но явно съм се лъгала жестоко,
през всички тези наши дни.
Срещата ни беше в осем,
но среща нямаше ни в осем, ни след това.
От този ден останах сам сама,
и през деня и през нощта,
останах само с мисълта,
за някога, за теб, за любовта...

           Посветено на ИВО

 

© Милена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??