17.10.2007 г., 22:46 ч.

За някой... 

  Поезия
956 0 5
И единствена искам да бъда.
За някой различна.
Мен да откроява в тълпата.
В мислите му да нахлуя...
всичко да разхвърлям.

И единствена искам да бъда.
От всяка различна!
В мен светлина да открива...
бурите ми да потушава.
С нищо да не ме наранява.

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??