3.12.2010 г., 12:56 ч.

За "Откровения" 

  Поезия
634 0 4

Когато адски ми е тъпо,

отварям "Откровения".

И знам, че ще открия лек -

за моите съмнения.

 

 

Много пъти съм самотна

и все надничам в сайта.

Намирам там убежище

и много стихове ме смайват.

 

 

Когато търся вдъхновение,

пропита от хиляди болки.

Надничам пак в "Откровения",

да прочета някое стихотворение.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??