3 dic 2010, 12:56

За "Откровения" 

  Poesía
635 0 4

Когато адски ми е тъпо,

отварям "Откровения".

И знам, че ще открия лек -

за моите съмнения.

 

 

Много пъти съм самотна

и все надничам в сайта.

Намирам там убежище

и много стихове ме смайват.

 

 

Когато търся вдъхновение,

пропита от хиляди болки.

Надничам пак в "Откровения",

да прочета някое стихотворение.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??