6.05.2022 г., 7:44 ч.

За панелките 

  Поезия » Друга
138 0 0

Истината е една:

Няма плакет с името на някой известен

залепена пред панелка

в Сухата река.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??