22.06.2012 г., 21:22 ч.

За почти двойката от Някоя 

  Поезия » Любовна
537 0 2

Сериозна съм.

За теб, за нас.

И без да чуя твоята оферта,

да, по дяволите, има сделка!

А каква е твоята игра?

По-скоро криеница в пустошта.

И виждам те, и те намирам,

а ти пък правиш се на луд.

Да, знам. И аз се правя.

Но тъкмо ти ми каза, че съм луда.

И вътре в мене чувствам, че ти си моят луд.

И въпреки че всичко в мен е киша,

за тебе ще намеря сили да опиша

как те желая, искам те, притискам те,

събуждам се.

И отново търся те.

Сериозна съм и този път не преувеличавам.

За теб, за нас.

Целувка ти оставям.

 

От Копнея да си мой.

© Някоя Ничия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Свестните у нас считат за луди"...Значи щом те е нарекъл " луда", ти наистина си свястно момиче. Хубаво си го написала
  • Звучи ми като твърде лично послание,но ми хареса! ...и...леко му позавидях...
Предложения
: ??:??