31.10.2008 г., 23:29 ч.

За полет 

  Поезия » Друга
554 0 2

 

 

 

Не за тебе, а за мен е този.

И не за перлената ти усмивка,

нито за очаквано легло от рози.

 

Не пиша и за трепетите кратки,

нито за крадци на погледи,

и не, не мисля за целувки сладки -

не са крилете те на мойте полети.

 

Не за тебе, а за мен е този.

За мен - сама, с усмивка, с ведър поглед,

за мен - за тази без въпроси,

готова винаги за полет.

 

 

 

© Ния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е силно Браво!
  • С усмивка ведра винаги готова да поеме да политне душата ти,а после в сладки спомени да се завърнеш пак в живота ни
Предложения
: ??:??