22.04.2009 г., 0:34 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
409 0 0

 

Плътта ми е пропита със цигарен дим,

а ти към мен очите си насочваш,

разглеждаш ме и не обливаш с поглед мил

и искаш да прикриеш, че ме омагьосваш...

 

Косата ми развяна е от полъх на парфюм

и щом към теб загадъчно погледна,

хвани ръката ми и си кажи наум,

че няма да се срещнем за последно...

Когато тялото ми къпе се във светлини

и твоите движения по мен усещам,

прегръщай ме безкрайно и дори да те боли,

обещай ми, че ще ме обичаш вечно...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??