14.03.2017 г., 20:46 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
767 2 3

За последно с теб ще се сбогувам,

днес погребвам най-красивите мечти.

Зная, че още дълго ще дочувам 

сърцето ми от болка как крещи ... 

 

За последно тази нощ ще се наплача,

от очите ми ще капят кървави сълзи,

в мен ще стене печално и душата,

плачейки ще пита дали ще преболи ... 

 

За последно сега ще те обичам,

за последно ще целуна спомена за теб ... 

После цял живот ще те отричам - 

"... не те е имало и не те обичам ... "

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??