20.04.2010 г., 21:49 ч.

За(ради) спомен 

  Поезия » Любовна
573 0 0

 

Ръка когато протегнеш,
пепелта за да разровиш -
не ще се стоплиш.
Ще си спомниш.
Бушуващия огън във телата,
парещия поглед,
вкуса на горещината.
Ще си спомниш силата на огъня.
И ще се опомниш.

Ръка когато протегнеш, 
пепелта за да разровиш -
ще се изгориш. За(ради) спомен.

 

 

 

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??