22.06.2008 г., 11:49 ч.

За реда у живота и още нещо :) 

  Поезия » Хумористична
580 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Требва да има ред у живота!
Даже как да поставиш... хобота :-)
Дори тя да поиска отзаде,
даже на теб да ти стиска.
Като от кладенец вода да вадиш,
кефът е като кола, с уиски :-)
Да, требва да има ред у живота!!!
Дори люспа от домат да извадиш,
дори и да замирише,
даже и вакуум да и направиш,
това требва да се запише :-)
Да, требва да има ред у живота -
къде и как ще поставиш... хобота :-)

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??