18.03.2008 г., 17:46 ч.

За рождения ти ден 

  Поезия » Любовна
1115 0 1

Ако не стигнат всичките цветя

за тоя хубав ден, на теб наречен,

ще нарисувам нови през нощта,

да станат твой подарък вечен.

 

Ако не стигнат думите добри,

изречени за твоя празник светъл,

ще викна от високите гори

аз думите добри на ветровете.

 

Ако не стигнат песните сами,

за тебе само пети на земята,

ще моля аз далечните земи

за тебе да изпеят най-добрата.

 

Ако усмивките не стигнат днес

на твоя празник радостно да греят,

до слънцето ще пратя бърза вест,

за тебе само днес да грее.

 

Ако друго нямам в този час

да донеса на твоя празник ярък,

при тебе ще остана просто аз,

най-хубавият на света подарък.

 

Ако и мен ме няма в този час

на блус любовен аз да те поканя,

нека всичко с моя глас

да ти нашепва: любов моя.

 

© Светослава Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!Внушаващо.

    Защо не намалиш шрифта?Ще стане по лесно за четене и възприемане.Просто съвет.
Предложения
: ??:??