16.05.2013 г., 18:45 ч.

За рождения ти ден 

  Поезия
587 0 0



                         Отново празник тъй щастлив
                         не мога с тебе аз да споделя,
                         в този ден слънчев и красив
                         минута време няма как да отделя!

                         Далеч съм, мамо, за да те прегърна,
                         но знай, при теб, когато се завърна,
                         на воля аз ще те прегръщам и целувам,
                         косите леко побелели ще милувам!

                         Ще бъда с теб в радост и в тревога,
                         ще дам за теб каквото мога,
                         знай, щом към теб погледна, мамо,
                         от тебе черпя сили само!

                         За празника сърдечно аз те поздравявам,
                         букет от радост и прегръдки цял ти подарявам,
                         да вземаш от тях, когато се нуждаеш,
                         ужасно много те обичам, мамо, искам туй да знаеш!

© Цветелина Тренева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??