Отново празник тъй щастлив
не мога с тебе аз да споделя,
в този ден слънчев и красив
минута време няма как да отделя!
Далеч съм, мамо, за да те прегърна,
но знай, при теб, когато се завърна,
на воля аз ще те прегръщам и целувам,
косите леко побелели ще милувам!
Ще бъда с теб в радост и в тревога,
ще дам за теб каквото мога,
знай, щом към теб погледна, мамо,
от тебе черпя сили само!
За празника сърдечно аз те поздравявам,
букет от радост и прегръдки цял ти подарявам,
да вземаш от тях, когато се нуждаеш,
ужасно много те обичам, мамо, искам туй да знаеш!
© Цветелина Тренева All rights reserved.