16.06.2007 г., 0:59 ч.

За спомен с камерата 

  Поезия
600 0 16
Изтърван момент,
пропуснат кадър.
Но филм ли е това,
или монтажна игра на картини и звуци?

В живота не е така.
Замъглен обектив,
празен негатив -
безмислица...

Искам живота си да снимам.
За спомен с камерата да документирам -
важните моменти, лица, събития и... мене...
Но уви, май камерата ми се развали...
Вече не може да снима спомени...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??