Jun 16, 2007, 12:59 AM

За спомен с камерата 

  Poetry
601 0 16
Изтърван момент,
пропуснат кадър.
Но филм ли е това,
или монтажна игра на картини и звуци?

В живота не е така.
Замъглен обектив,
празен негатив -
безмислица...

Искам живота си да снимам.
За спомен с камерата да документирам -
важните моменти, лица, събития и... мене...
Но уви, май камерата ми се развали...
Вече не може да снима спомени...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??