18.10.2016 г., 15:02 ч.

За Сю 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Ако можех, бих ти поднесла целият свят в краката.

Но мога само да ти го обрисувам със целувки.

Ако можех, бих ти подарила всичките цветя.

Но мога само душата си да ти даря.

Ако можех, бих те възнесла в облаците.

Но мога само усмивка от тях за теб да сътворя.

Ако можех, бих слънчевите лъчи в косите ти вплела.

Но мога само в думи за вярност да ти се закълна.

Ако можех, бих звездите ти свалила.

Но мога само сълзите ти да изтрия.

Ако можех, бих ти дала вечността.

Но мога да си те запазя за мен далеч от реалността.

Ако можех, бих ти поднесла най-скъпия дар.

Но мога само сърцето си да ти дам,

то ще те търси и обича, където и с които и да си,

дори когато дълъг, труден и далечен път ни дели...
но знай, ще те намеря през болки, сълзи и несгоди дори...

 

Обичам те, мила моя принцесо...

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??