22.12.2004 г., 15:08 ч.

За теб 

  Поезия
1431 0 0

За теб през огън ще премина.

За теб звездите ще закрия.

За теб и слънцето ще изгоря.

За теб небосвода ще сваля.

 

За теб ще спра дъжда.

Луната ще почерня през нощта.

Ще чакам твоя зов.

Да ме извикаш за любов!

© Диана Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??