10.09.2008 г., 22:51 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
954 0 2

Може би ми нямаш вяра

и губиш ти доверие в мен.

Към теб, усещаш, аз се отчуждавам,

а разстоянието между нас расте.

А може би не знаеш колко те обичам

 и че мразя, когато те боли.

Може би не си чул, когато думите изричам,

че за мене всичко означаваш ти!

© Покипси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??