28.06.2008 г., 21:02 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
872 0 3
Коремът ми се свива
и съм толкова притеснена.
Не знам дали съм щастлива
или просто съм смутена.

"Обичам те" - казваш ти
и знам, че е така,
но просто ме разбери -
не мога да запълня тази празнина.

"Обичам те" - бих казала аз,
но да лъжа не умея
и в този труден час
дори не мога да се смея.

Но не се упреквай,
все пак - Какво правим през живота си?
Търсим идеалния човек,
за да не лягаме сами в леглото си!

Радвам се, че Някой ни събра,
иначе не бих разбрала,
че харесвам те така,
че с теб да бъда не бих успяла.

© Глория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??