5.09.2008 г., 11:49 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
799 0 4
Дали те открих
още не зная.
Дали си сън
или реалност една?
Зная само, че тебе очаквам,
за тебе мечтая 
и не мога вечер да заспя.
Накара ме с трепет да чакам,
да броя всеки час.
Къде си още не зная,
но мисля за нас.
Ти ми даде надежда,
подари ми усмивка сега.
И изтри болката в мене
и ме накара да мисля сега.
Твоя отговор кога ще получа,
побързай - времето лети.
Лято е, в очите ми слънцето грее,
щом за мене мислиш си ти.

© Микаела Фараон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??